Ledig stilling som laboratorierådgiver - Akershus universitetssykehus
15.oktober 2024

Vi har ledig en 100 % fast stilling som laboratorierådgiver ved Akershus universitetssykehus HF. Stillingen vil i hovedsak innebære opplæring og veiledning i laboratoriearbeid i primærhelsetjenesten i Akershus, og dekker kommunene på Romerike og i Follo. Søknadsfrist er 20. oktober 2024.

Ledig stilling som laboratorierådgiver - Haugesund
15.oktober 2024

Vi har ledig en 80 % fast stilling som laboratorierådgiver ved Helse Fonna, Haugesund. Stillingen kan økes til 100 % ved 20 % ansettelse i Laboratoriemedisin. Søknadsfrist er 28. oktober 2024.

Noklus godt representert på EQALM-møte i Wien
15.oktober 2024

16.-18. oktober går årets EQALM fagmøte av stabelen i Wien. Seks ansatte i Noklus deltar på møtet,  og vil også delta på ulike styremøter og komitémøter i forkant av fagmøtet. Sistnevnte åpnes av EQALMs president, som er vår egen Gro Gidske (produksjonsleder i Noklus).

Forslag om 8,5 millioner kroner til hjemmetjenesteprosjektet
7.oktober 2024

I forslaget til neste års statsbudsjett er det foreslått å bevilge 8,5 millioner kroner til Noklus sitt hjemmetjenesteprosjekt. "Det er vi i Noklus veldig godt fornøyd med", sier prosjektleder Siri Fauli. "Det betyr at vi kan fortsette å gi hjemmetjenesteenheter i Innlandet, tidligere Finnmark, deler av Vestland og deler av Viken fylke, tilbud om to års statsfinansiert deltakelse i Noklus."